Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ З ЯЛАВІЧЫНЫ З СОУСАМ

    Мяккае мяса стане пікантней, калі падаць яго з часнычным соусам,

    запраўленым тонкім цытрынавым водарам -

    вытанчаны, апетытны ростбіф з ялавічыны.

     

    - 1 кг ялавічыны

    -перац

    - тлушч

    -гарчыца - 1 г. л.

    -жаўток -паўшклянкі соку цытрыны

    -3 зубчыка часныку

    -зялёная цыбуля

     

    Змяшаць перац і палову алею, нацерці мяса,

    вытрымаць ноч на холадзе.

    Абсмажыць, пакласці на бляху, запякаць гадзіну

    (15 хвілін - на вялікім агні, затым паменшыць).

    Гадзіну даць паляжаць у фальзе.

    Для соусу добра ўзбіць гарчыцу і жаўток, дадаць часнык

    і алей, пасаліць.

    Падаць ростбіф з ялавічыны з часнычным соусам.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (29.12.2014)
    Праглядаў: 345 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar