Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    БАРАНАВЫЯ КАТЛЕТЫ ПА-РУСІЙЁНСКУ

    -4 баранавыя катлеты.

    -30 г сметанкавага масла ці маргарыну,

    -1 цыбуліна,

    -150 г вяндліны,

    -2 ст. лыжкі алею,

    -1 шклянка белага віна,

    -5-б зубчыкаў часныку,

    -1 цытрына, -100 г цёртага міндаля,

    -соль,

    -перац.

     

    Вычышчаны часнык варыць у падсоленай вадзе 5 хвілін, затым выняць з рондаля. Маленькія лустачкі вяндліны абсмажыць з дробна нарэзанай цыбуляй у разагрэтым алеі на слабым агні. Калі цыбуля стане празрыстай, пасыпаць яго мукой, перамяшаць, прасмажыць на працягу 1-2 хвілін на слабым агні, затым ўліць шклянку віна і шклянку вады. Адвараны часнык расцерці відэльцам; з цытрыны зрэзаць цэдру і нарэзаць на тонкія лустачкі; часнык і цытрыну пакласці ў соус, пасаліць, паперчыць, патушыць на працягу 15 хвілін, пасля чаго дадаць цёрты на тарцы міндаль і варыць яшчэ 5 хвілін. У патэльні разагрэць сметанкавае масла. Калі яно пачне набываць цёмна-залацісты колер, абсмажыць у ім катлеты па 2-3 хвіліны з кожнага боку; пасаліць, паперчыць, пакласці ў падагрэтую талерку, паліць соусам і падаваць.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (28.06.2014)
    Праглядаў: 105 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar