Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    СМАЖАНЫЯ Ў ДУХАВАЙ ШАФЕ КАТЛЕТЫ З ВЫПУСКНЫМІ ЯЙКАМІ

    -600-700 г ялавічыны,

    -300-400 г паўтлустай свініны,

    -2 лустачкі белага хлеба,

    -2-3 ст. л. малака,

    -150 г сала,

    -1 кавалачак наднырачнага тлушчу,

    - б-8 яйкаў (у залежнасці ад ліку порцый),

    -соль,

    -молаты чорны перац,

    -кмен,

    -молаты духмяны перац,

    -зеляніна пятрушкі.

     

    Мяса прапусціць праз мясасечку разам з замочаным у малацэ хлебам. Здробненую сумесь вымешаць з соллю, чорным перцам, кменам, духмяным перцам, дробна нарэзанай зелянінай пятрушкі і вытрымаць. З атрыманай катлетнай масы сфармаваць 6-8 аладак і змясціць іх на змазаную тлушчам і папырсканую вадой бляху. Пасярэдзіне кожнай аладкі зрабіць паглыбленне, абкласці яго лустачкамі сала і прымацаваць да мяса калыпкамі. Смажыць катлеты 15 хвілін у моцна нагрэтай духавай шафе, пасля чаго выняць і ў сярэдзіну кожнага паглыблення выпусціць з невялікай адлегласці па 1 яйку. Паставіць катлеты зноў у духавую шафу і смажыць, пакуль бялкі не прымуць малочна-белага колеру і жаўткі, не зацвярдзеюць. Гатовыя катлеты пасыпаць соллю, чорным і чырвоным перцам і асцярожна з дапамогай лапаткі зняць з бляхі. Падаваць па 1 катлеці на порцыю з тушаным гарошкам ці смажанай бульбай.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 187 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar