Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ "МАРА ГЭТАГА ЛЕТА"

    -800 г ялавічнай выразкі,

    -1/2 ст. паніровачных сухароў,

    -1/2 ст. алею,

    -1 ст. чарнасліву,

    -4 зубчыка часныку,

    -балгарскі перац,

    -зеляніна кропу,

    - зеляніна пятрушкі,

    - зеляніна кінзы,

    - зеляніна базіліка,

    -чорны молаты перац,

    -соль.

     

    Часнык здушыце і змяшайце з дробна пасечанай зелянінай, чорным молатым перцам, паніровачнымі сухарамі і соллю. Мяса парэжце лустачкамі таўшчынёй не меней 2 см., натрыце раней прыгатаванай сумессю і падсмажце абапал на сметанкавым масле да гатовасці. Перац нарэжце палоскамі, патушыце ў алеі. Чарнасліў прамыйце, выдаліце з яго костачкі і дадайце да перцу за 10 хвілін да гатовасці. Перад падачай да стала выкладзіце на талерку, на гарнір падайце тушаны перац з чарнаслівам.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.07.2014)
    Праглядаў: 232 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar