-800 г ялавічнай выразкі,
-1/2 ст. паніровачных сухароў,
-1/2 ст. алею,
-1 ст. чарнасліву,
-4 зубчыка часныку,
-балгарскі перац,
-зеляніна кропу,
- зеляніна пятрушкі,
- зеляніна кінзы,
- зеляніна базіліка,
-чорны молаты перац,
-соль.
Часнык здушыце і змяшайце з дробна пасечанай зелянінай, чорным молатым перцам, паніровачнымі сухарамі і соллю. Мяса парэжце лустачкамі таўшчынёй не меней 2 см., натрыце раней прыгатаванай сумессю і падсмажце абапал на сметанкавым масле да гатовасці. Перац нарэжце палоскамі, патушыце ў алеі. Чарнасліў прамыйце, выдаліце з яго костачкі і дадайце да перцу за 10 хвілін да гатовасці. Перад падачай да стала выкладзіце на талерку, на гарнір падайце тушаны перац з чарнаслівам.
|