-мякаць ялавічыны (выразка) - 300 г
-цыбуля рэпчатая - 1/2 галоўкі
-алей аліўкавы - 4 ст. лыжкі
-соус таматавы - 1 шклянка
-зеляніна фенхеля сечаная - 1 ст. лыжка
-перац чорны гарошкам здробнены - 1 г. лыжка
-перац чорны молаты,
-соль па густу
Ялавічыну нарэжце парцыённымі кавалкамі, злёгку адбіце, натрыце здробненым перцам і зелянінай фенхеля. Цыбулю здрабніце і злучыце з алеем. Паліце мяса прыгатаваным марынадам і пастаўце ў халадзільнік на 12 гадзін. Падрыхтаванае мяса пасаліце, паперчыце, абсмажце на алеі. Падавайце біфштэкс з тостамі ці перапечкамі, палейце таматавым соусам. Пры падачы аформіце зелянінай.
|