-масла сметанкавае ці алей - 50 г
-* біфштэксы па 150-200 г
-віно белае сухое - 60 мл
-соус "Шасер" - 250 мл
-зеляніна пятрушкі здробненая
1. Падрыхтоўка біфштэксу шасер - з выразкі з грыбамі, памідорамі, эстрагонам і соусам з белага віна - пачынаецца з награвання масла ў сатэйніку.
2. Злёгку соляць і перчаць біфштэксы абапал.
3. Хутка абсмажваюць абапал, не дасмажваючы.
4. Раскладваюць біфштэксы на сервіравальнай талерцы.
5. Выліваюць з патэльні тлушч.
6. Уліваюць белае віно. Уварваюць напалову і працэджваюць.
7. Дадаюць соус "Шасер", паўторна кіпяцяць, кладуць па густу спецыі.
8. Заліваюць біфштэксы соусам.
9. Пасыпаюць здробненай пятрушкай і падаюць.
|