Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ "РЫМСКІЯ ВАКАЦЫІ"

    -1 кг ялавічыны,

    -4 памідора,

    -1/2 ст. алею,

    -2 салодкіх балгарскіх перца,

    -1 цытрына,

    -размарын,

    -шалвея,

    -3-4 зубчыка часныку,

    -чорны молаты перац,

    -соль.

    Для соусу:

    -1 г. л. алею,

    -2 г. л. каньяку,

    -500 г. пікуляў,

    -2 г. л. крухмалу,

    -1 ст. л. імбіра,

    -1 г. л, таматавай пасты,

    -1/2 г. л. воцату,

    -2 г. л. цукру,

    -1 г. л. соуса чылі.

     

    Размарын і шалвею дробна нарэжце, часнык стаўчыце, дадайце цытрынавую цэдру і ўсё разам злёгку падсмажце на алеі, дадайце перац, соль і сок, выціснуты з цытрыны. Мяса памыйце, насуха вытрыце сурвэткай, багата вышмаруйце алеем з рэзкімі затаўкамі і змесціце ў духоўку на моцны агонь. Смажце на працягу 15 хвілін, затым пасаліце, паперчыце і смажце яшчэ 15-20 хвілін да гатовасці, перыядычна паліваючы мяса сокам, які вылучаецца падчас смажання. Памідоры і салодкі перац запячыце цалкам у духоўцы. Перад падачай да стала выкладзіце ростбіф на талерку, упрыгожце яго запечанай гароднінай і паліце соусам. Соус прыгатуйце па наступным рэцэпце: пікулі дробна парэжце і падсмажце разам з молатым імбірам на алеі на працягу 5-7 хвілін. Крухмал змяшайце з цукрам, воцатам, таматавай пастай, соусам чылі і каньяком, перамяшайце да атрымання аднастайнай масы, дадайце трохі вады і выліце масу ў смажаныя пікулі, варыце прыкладна 5-6 хвілін да загусцення.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 200 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar