Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ "ІМПЕРЫЯЛ"

    -1 кг ялавічыны,

    -150 г сметанкавага масла,

    -100 г вяндліны,

    -100 г языка,

    -1-2 ст. л. мукі,

    -палова батона,

    -100 г грыбоў (белых ці шампіньёнаў),

    -1/2 цытрыны,

    -1/2 ст. белага віна,

    -200 г зялёнага кансерваванага гарошку,

    -1/2 ст. мяснога соку,

    -чорны молаты перац,

    -соль.

     

    Мяса вымыйце і абсушыце сурвэткай. На патэльні растапіце сметанкавае масла і смажце ростбіф 15-20 хвілін. Затым паліце яго сокам, які вылучыўся падчас смажання, і сокам, выціснутым з палоўкі цытрыны, смажце яшчэ на працягу 15-20 хвілін, да гатовасці. Звычайна ростбіф падаецца да стала цэлым кавалкам, але, вынікаючы гэтаму рэцэпту, парэжце яго лустачкамі. Батон таксама нарэжце тонкімі лустачкамі. Далей на кожную лустачку хлеба пакладзіце кавалак ростбіфа, на яго тонкую лустачку вяндліну, на вяндліну сумесь з дробна нарэзанага языка і грыбоў (папярэдне адвараных у падсоленай вадзе і злёгку прыпушчаных на сметанкавым масле). Затым раскладзіце кавалкі ростбіфа на тарэлцы і паліце соусам, прыгатаваным з мяснога соку, разведзенага віном і загушчанага мукой.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 188 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar