Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    БІФШТЭКС СЕЧАНЫ "ФАНТАЗІЯ"

    -фарш ялавічны - 500 г

    -шпік - 80 г

    -вяндліна - 100 г

    -цыбуля рэпчатая - 3 галоўкі

    -корань салеры - 100 г

    -зеляніна пятрушкі - 1 пучок

    -зеляніна базіліка - 1 пучок

    -яблыкі - 6 шт.

    -сметанкавае масла - 2 ст. лыжкі

    -салодкі перац - 2-3 шт.

    -молаты чорны перац ,

    -соль па густу

     

    Вяндліну прапусціць праз мясасечку. Палову цыбулі, корань салеры, сала нарэзаць дробнымі кубікамі і разам з вяндлінай і дробна сечанай зелянінай падмяшаць да фаршу. Фарш добра вымесіць, пасаліць, паперчыць, калі неабходна, дадаць трохі вады ці малака. Сфармаваць з фаршу біточкі і абсмажыць на разагрэтай патэльні. Яблыкі ачысціць ад лупіны і асяродку. Палову яблыкаў нарэзаць кружочкамі, абсмажыць на сметанкавым масле. Астатнія яблыкі нацерці на буйнай тарцы. Пакінутую цыбулю нарэзаць кольцамі, салодкі перац - саломкай. Цёртыя яблыкі, цыбулю і перац абсмажыць на сметанкавым масле. Выкласці біфштэксы на талеркі, пакласці на кожны кружочак яблыка, зверху – тушаную гародніну. Гарніраваць смажанай ці адваранай гароднінай.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 162 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar