-фарш ялавічны - 500 г
-вада ці малако - 2 ст. лыжкі
-сыр плаўлены - 200 г
-гарчыца гатовая - 1 г. лыжка
-мука пшанічная - 3-4 ст. лыжкі
-алей - 4 ст. лыжкі
-перац чорны молаты
-соль па густу
Фарш пасаліце, паперчыце, развядзіце вадой ці малаком, перамяшайце і сфармуйце з яго 8 біфштэксаў. Сыр разамніце і перамяшайце з гарчыцай. Выкладзіце сырную сумесь на 4 біфштэкса. Накрыйце пакінутымі біфштэксамі і шчыльна прыцісніце. Запаніруйце ў муце. Смажце біфштэксы на масле абапал да утварэння румянай скарыначкі, затым запякайце 10-15 хвілін у духоўцы. Падавайце біфштэксы з гарнірам са свежай гародніны, аформіце зелянінай.
|