Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    БІФШТЭКС ПА-ШВЕЙЦАРСКУ

    -фарш ялавічны - 500 г

    -вада ці малако - 2 ст. лыжкі

    -сыр плаўлены - 200 г

    -гарчыца гатовая - 1 г. лыжка

    -мука пшанічная - 3-4 ст. лыжкі

    -алей - 4 ст. лыжкі

    -перац чорны молаты

    -соль па густу

     

    Фарш пасаліце, паперчыце, развядзіце вадой ці малаком, перамяшайце і сфармуйце з яго 8 біфштэксаў. Сыр разамніце і перамяшайце з гарчыцай. Выкладзіце сырную сумесь на 4 біфштэкса. Накрыйце пакінутымі біфштэксамі і шчыльна прыцісніце. Запаніруйце ў муце. Смажце біфштэксы на масле абапал да утварэння румянай скарыначкі, затым запякайце 10-15 хвілін у духоўцы. Падавайце біфштэксы з гарнірам са свежай гародніны, аформіце зелянінай.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 201 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar