Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    ФАРШАВАНЫЯ РУЛЕЦІКІ З РОСТБІФА

    -200 г вычышчаных ад скуркі і нарэзаных лустачкамі кабачкоў (цукіні);

    -1 плод авакада сярэдніх памераў;

    -60 г дробна насечанай рэпчатай цыбулі;

    -1,2 гарбатнай лыжкі молатага чылі;

    -2 ст. лыжкі аліўкавага алею

    -2 ст. лыжкі белага вінаграднага воцату;

    -соль;

    -16 тонкіх лустачак халоднага ростбіфа;

    -лісце салаты-латука;

    -3 яйкі, звараных укрутую і разрэзаных напалову;

    -радыска на гарнір.

     

    Патушыце лустачкі кабачкоў (цукіні) у кіпячай салёнай вадзе на працягу 3 хвілін, пакуль мякаць не стане далікатнай; астудзіце. Разрэжце авакада напалову, выміце костачку і пакладзіце мякаць у міксер. Дадайце кабачкі (цукіні) і змешвайце да атрымання аднастайнай масы. Перакладзіце ў сярэдніх памераў посуд, дадайце цыбулю, молаты чылі, мяса і воцат. Добра размяшайце і пасаліце. Пакладзіце па 1 гарбатнай лыжцы атрыманага фаршу на кожную лустачку ростбіфа, скруціце мяса ў трубачку і замацуеце драўлянай лучынкай. Пакладзіце лісце латука на плоскую сервіравальную талерку. Выкладзіце рулецікі па крузе, падобна спіцам кола. Выміце і раскрышыце яечныя жаўткі. Змесціце іх у цэнтр талеркі. Нарэжце бялкі тонкімі палоскамі і перакладзіце імі рулецікі. У якасці гарніру выкарыстоўвайце радыску. Пакінуты "фарш" з авакада можна падаць асобна.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 191 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar