-200 г вычышчаных ад скуркі і нарэзаных лустачкамі кабачкоў (цукіні);
-1 плод авакада сярэдніх памераў;
-60 г дробна насечанай рэпчатай цыбулі;
-1,2 гарбатнай лыжкі молатага чылі;
-2 ст. лыжкі аліўкавага алею
-2 ст. лыжкі белага вінаграднага воцату;
-соль;
-16 тонкіх лустачак халоднага ростбіфа;
-лісце салаты-латука;
-3 яйкі, звараных укрутую і разрэзаных напалову;
-радыска на гарнір.
Патушыце лустачкі кабачкоў (цукіні) у кіпячай салёнай вадзе на працягу 3 хвілін, пакуль мякаць не стане далікатнай; астудзіце. Разрэжце авакада напалову, выміце костачку і пакладзіце мякаць у міксер. Дадайце кабачкі (цукіні) і змешвайце да атрымання аднастайнай масы. Перакладзіце ў сярэдніх памераў посуд, дадайце цыбулю, молаты чылі, мяса і воцат. Добра размяшайце і пасаліце. Пакладзіце па 1 гарбатнай лыжцы атрыманага фаршу на кожную лустачку ростбіфа, скруціце мяса ў трубачку і замацуеце драўлянай лучынкай. Пакладзіце лісце латука на плоскую сервіравальную талерку. Выкладзіце рулецікі па крузе, падобна спіцам кола. Выміце і раскрышыце яечныя жаўткі. Змесціце іх у цэнтр талеркі. Нарэжце бялкі тонкімі палоскамі і перакладзіце імі рулецікі. У якасці гарніру выкарыстоўвайце радыску. Пакінуты "фарш" з авакада можна падаць асобна.
|