Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    БІФШТЭКСЫ ЗАПЕЧАНЫЯ

    -біфштэксы (паўфабрыкат) - 4 шт.

    -рэпчатая цыбуля - 4 шт.

    -бульба - 8 шт.

    -булён мясны - 2 шклянкі

    -яйка - 2 шт.

    -малако - 1/4 шклянкі

    -алей - 1/4 шклянкі

    -зеляніна пятрушкі

    -соль

    -перац чорны молаты

     

    Біфштэксы абсмажыць на частцы алею да утварэння румянай скарыначкі. Цыбулю нарэзаць паўколамі, бульбу - кружочкамі. У змазаную алеем форму выкласці 1/2 нормы цыбулі, на яе - 1/2 нормы бульбы, біфштэксы, пакінутыя цыбулю і бульбу, пасаліць, паперчыць. Дадаць булён і тушыць пад вечкам на слабым агні 30 хвілін, затым заліць яйкамі, узбітымі з малаком, і запекчы да утварэння залацістай скарыначкі. Пры падачы аформіць зелянінай.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 195 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar