-біфштэксы (паўфабрыкат) - 4 шт.
-рэпчатая цыбуля - 4 шт.
-бульба - 8 шт.
-булён мясны - 2 шклянкі
-яйка - 2 шт.
-малако - 1/4 шклянкі
-алей - 1/4 шклянкі
-зеляніна пятрушкі
-соль
-перац чорны молаты
Біфштэксы абсмажыць на частцы алею да утварэння румянай скарыначкі. Цыбулю нарэзаць паўколамі, бульбу - кружочкамі. У змазаную алеем форму выкласці 1/2 нормы цыбулі, на яе - 1/2 нормы бульбы, біфштэксы, пакінутыя цыбулю і бульбу, пасаліць, паперчыць. Дадаць булён і тушыць пад вечкам на слабым агні 30 хвілін, затым заліць яйкамі, узбітымі з малаком, і запекчы да утварэння залацістай скарыначкі. Пры падачы аформіць зелянінай.
|