Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    КАТЛЕТЫ З ЦЯЛЯЦІНЫ «САФІ» ПА-ФРАНЦУЗСКУ

    -8 парцыённых лустачак цяляціны,

    -8 тонкіх лустачак вяндліны,

    -4 яйкі,

    -2 ст. лыжкі сметанкавага масла,

    -1/2 ст. лыжкі соку цытрыны,

    -3-4 ст. лыжкі слівак,

    -перац,

    -соль,

    -зеляніна

     

    Мякаць цяляціны нарэзаць па 2 лустачкі на порцыю, моцна адбіць, паперчыць, пасаліць і апырскаць сокам цытрыны. Пакласці на кожны па тонкай лустачцы вяндліны, па палове зваранага ўкрутую яйка, згарнуць рулетам і перавязаць ніткай. Смажыць, паварочваючы, з маслам да гатовасці (10-12 хвілін), паліць сліўкамі і вытрымаць на слабым агні пад вечкам 5-7 хвілін. Падаючы, упрыгожыць зелянінай пятрушкі.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 191 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar