Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    КАТЛЕТЫ З ТРУСА Ў МАЯНЭЗЕ

    - трус – 500 г

    - маянэз – 200 г

    - перац салодкі балгарскі – 150 г

    - гарошак зялёны кансерваваны – 120 г

    - хлеб пшанічны (без скарыначак)

    - малако – 100 г

    - жэлацін – 10 г

    - соль - па густу

    -перац молаты - па густу

    - зеляніна (галінкі) - па густу.

     

    Апрацаванага труса прамыйце, адлучыце мякаць ад костак. Косткі выкарыстоўвайце для падрыхтоўкі булёна. Мякаць прапусціце двойчы праз мясасечку, пры паўторным драбненні дадайце замочаны ў малацэ хлеб. Злучыце масу з пакінутым малаком, соллю, молатым перцам і падзеліце на 4-6 роўных частак. Сфармуйце катлеты авальнай формы і прыпусціце ў прыгатаваным касцяным булёне на працягу 20-25 хвілін. Астудзіце ў булёне. Жэлацін заліце паўшклянкай астуджанага булёна і астаўце на 30 хвілін, дадайце паўшклянкі цёплага булёна і нагрэйце да растварэння крышталяў жэлаціну, затым злёгку астудзіце. У невялікія формачкі раскладзіце гарошак без залівання і частку нарэзанага дробнымі кубікамі перцу, заліце злёгку глейкім ланспігам (жэле), астудзіце. Змесціце формы на некалькі секунд у гарачую ваду і выкладзіце змесціва ў цэнтр стравы. Вакол раскладзіце катлеты, пакрыйце іх зверху маянэзам, аформіце нарэзаным перцам і зелянінай.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 198 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar