Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    КАТЛЕТЫ З ЦЯЛЯЦІНЫ З АДВАРАНАЙ КАПУСТАЙ БРАКОЛІ

    -мякаць цяляціны - 400 г

    -цыбуля рэпчатая - 1 буйная галоўка

    -бульба - 1 невялікі клубень

    -зеляніна пятрушкі - 4-6 галінак

    -хлеб пшанічны чэрствы - 2 лустачкі

    -браколі замарожаная - 400 г

    -масла топленае - 4 ст. лыжкі

    -перац чорны і белы молаты

    -соль

     

    У халадзільнік паставіць 100 мл вады. Уключыць імбрычак з вадой. Цяляціну прамыць, нарэзаць кавалачкамі. Цыбулю і бульбу ачысціць, разрэзаць на чатыры часткі. Мяса з цыбуляй і бульбай прапусціць праз мясасечку. Пятрушку прамыць, абсушыць, дробна пасекчы. Фарш пасаліць, паперчыць, выкарыстоўваючы абодва віда перцу, дадаць сечаную пятрушку, змешваць не меней 2 хвілін, вытрымаць пад вечкам ці харчовай плёнкай пры пакаёвай тэмпературы 5-7 хвілін. Хлеб падсушыць, здрабніць у дробку. У фарш з цяляціны дадаць астуджаную ваду, старанна перамяшаць. У патэльні з тоўстым дном растапіць трохі масла. З фаршу сфармаваць катлеты, запаніраваць іх у хлебнай дробцы і абсмажыць на сярэднім агні, не накрываючы патэльню вечкам. Браколі заліць кіпячай вадой, давесці яе да кіпення, пасаліць. Варыць браколі пад вечкам 5 хвілін, зняць з агню, адкінуць на друшляк, даць вадзе сцячы. Капусту зноў пакласці у рондаль і трымаць пад вечкам да падачы на стол. Падаваць катлеты з браколі, заправіўшы яе пакінутым топленым маслам.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 188 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar