Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    ЗАПЕЧАНЫЯ КАТЛЕТКІ

    -свіна - ялавічны фарш,

    -вымачаная ў малацэ булачка без скарынкі (адціскаць слабенька),

    -2 жаўтка,

    Прыправы для катлет:

    - соль - па густу,

    -перац- па густу,

    - кавалачак сметанкавага мяккага масла,

    -пара лыжак маянэза,

    -вельмі дробна парэзаная цыбулька (не перакручаная),

    -пара зубочкаў душанага часнычку  

    - кроп

     

    Гэтыя інгрэдыенты як след перамяшаць, накрыць сурвэткай і пакінуць у супакоі на паўгадзіны. Потым яшчэ раз вельмі добра перамяшаць, дадаць 2 -3 гарбатныя лыжкі гарбатнай запаркі і 2 ўзбітых бялка, ізноў вымешаць. У форму наліць алей і мокрымі рукамі выкласці катлеткі. Паставіць у разагрэтую духоўку на 200 градусаў. Запякаць 30 хвілін. Дастаць, перавярнуць, дапячы хвілін 15.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (28.06.2014)
    Праглядаў: 267 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar