-фарш ялавічны - 200 г
-яйка - 1 шт.
-цыбуля рэпчатая - 1 галоўка
-часнык - 2 зубчыка
-шпінат - 30 г
-зеляніна кропу сечаная - 1 ст. лыжка
-алей - 5 ст. лыжак
-яйкі вараныя - 2 шт.
-макароны вараныя - 200 г
-гарох вараны - 100 г
-кетчуп - 3 ст. лыжкі
-перац чорны молаты - па густу
-соль - па густу
1. Цыбулю і часнык дробна пасечыце, дадайце да фаршу, увядзіце зеляніну кропу, сырое яйка, перамяшайце, пасаліце, паперчыце.
2. З прыгатаванай масы сфармуйце 2 аладкі. У сярэдзіну кожнай аладкі выкладзіце па вараным яйку, абгорнутым зелянінай шпінату, затым краі мясной аладкі злучыце так, каб атрымалася катлетка. Абсмажце катлеткі на масле, давядзіце да гатовасці ў духоўцы.
3. Змяшайце макаронныя вырабы і гарох, запраўце маслам і выкладзіце на талерку ў форме цыліндра. Побач выкладзіце катлеткі і падліце кетчуп.
|