-4 катлеты з костачкамі,
-4 сярэдняй велічыні свежых шампіньёна,
-2 ст. лыжкі сметанкавага масла,
-1 шклянка таматавага соусу (гл. "Соусы да мясных і рыбных страў"),
-1/4 шклянкі мадэры,
-перац,
-соль,
-зеляніна
З катлетнай часці нарэзаць катлеты з костачкай - кожную з рэбернай костачкай, адбіць, пасаліць, паперчыць, смажыць, паварочваючы, з маслам да румянага колеру. Пакласці ў сатэйнік, дадаць спасераваныя ва ўласным соку лустачкі грыбоў, таматавы соус (ці прыгатаваць яго на патэльні, дзе смажылі катлеты), мадэру і, паліваючы перыядычна сокам, тушыць у гарачай духоўцы 20 хвілін. Падаць разам з соусам, смажанай бульбай, упрыгожыць зелянінай.
|