-130 г бараніны,
-10 г масла топленага,
-2 артышока,
-80 г памідор,
-10 г масла сметанкавага,
-10 г смятаны,
-75 г соусу,
-перац,
-зеляніна
Катлеты прыгатаваць гэтак жа, як "Катлеты натуральныя з бараніны смажаныя". Звараныя ў падсоленай вадзе донцы артышокаў вышмараваць смятанай і злёгку падсмажыць у смажыльнай шафе. Пры падачы гатовыя смажаныя катлеты пакласці на талеру і паліць маслам, на костачкі катлет надзець папяровыя папільёткі Побач з катлетамі змясціць артышокі, якія напоўніць горкай кавалачкамі падсмажаных на масле памідораў без скуры і насення і пасылаць зелянінай пятрушкі. Асобна да катлет падаць малочны соус з цыбуляй.
|