Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 6
    Гасцей: 6
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    КАТЛЕТА “ПЯШЧОТА"

    -мякаць ялавічыны - 900 г,

    -батон - 225 г,

    -морква - 2 шт.,

    -яйкі - 3 шт.,

    -цыбуля рэпчатая - 3 галоўкі,

    -сухары паніровачныя - 100 г,

    -масла сметанкавае - 200 г,

    -алей- 2 сталовыя лыжкі,

    -зеляніна пятрушкі і кропу - 10 г,

    -соль,

    -перац - па густу.

     

    Моркву ачысціце, нарэжце саломкай і абсмажце на частцы масла. Мякаць ялавічыны прапусціце праз мясасечку, дадайце замочаны ў вадзе батон, яйкі, соль, перац, сечаную цыбулю і моркву. З падрыхтаванай масы сфармуйце аладкі, на сярэдзіну кожнай пакладзіце маленькі кавалачак сметанкавага масла, надайце форму катлет, запаніруйце ў сухарах і абсмажвайце на алеі да залацістага колеру. На гарнір падайце грачаную кашу, аформіце зелянінай.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (28.06.2014)
    Праглядаў: 226 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar