-135 г бараніны,
-13 г яйка,
-6 г мукі,
-20 г хлебных дробак,
-10 г сала баранавага ці маргарыну жывёльнага,
-5 г масла сметанкавага,
-150 г гарніру,
-перац
Нарэзаць катлеты з бараніны па 2 шт. на порцыю, зрэзаць з іх плёнкі, зачысціць костачкі і злёгку адбіць. Запаніраваць катлеты ў пшанічнай муце, а затым, намачыўшы ў сырым яйку, ў хлебных дробках. За 10 хвілін да падачы катлеты падсмажыць на тлушчы. Пры падачы катлеты з баранчыка паліць сметанкавым маслам, гарніріваць складаным гароднінным гарнірам ці смажанай бульбай. На костачкі катлет надзець папяровыя папільёткі.
|