Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    КАТЛЕТЫ БАРАНАВЫЯ ЗАПЕЧАНЫЯ

    -120 г бараніны,

    -20 г грыбоў свежых белых ці шампіньёнаў,

    -7 г сала баранавага, ялавічнага топленага ці камбітлушчу жывёльнага,

    -8 г масла сметанкавага,

    -125 г соуса малочнага,

    -5 г яйка (жаўткі),

    -8 г сыра,

    -50 г соуса чырвонага з мадэрай,

    -50 г гарніру,

    -перац

     

    З баранавай карэйкі, зачышчанай ад грубых сухажылляў, нарэзаць катлеты з костачкамі па 2 шт. на порцыю, зачысціць іх, злёгку адбіць, пасыпаць соллю, перцам і смажыць да гатовасці на рашотцы над вуглямі ці на патэльні з тлушчам. Наліць на дно пасудзіны, змазанай маслам, трохі малочнага соусу, змяшанага з сырым яечным жаўтком, змясціць на яго смажаныя катлеты, а на іх - смажаныя грыбы. Заліць усё такім жа соусам, пасыпаць цёртым сырам, апырскаць сметанкавым маслам і запекчы ў смажыльнай шафе да утварэння на паверхні соусу скарыначкі. Падаць катлеты у той жа пасудзіне, у якой яны запякаліся. Асобна падаць на талерцы, пакрытай папяровай сурвэткай, смажаную ў фрыцюры бульбу ў форме саломкі, арэшкаў, габлюшкі ці брусочкаў і ў соусніку соус чырвоны з мадэрай.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (28.06.2014)
    Праглядаў: 211 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar