Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    КАТЛЕТЫ З СЕЧАНАЙ ЦЯЛЯЦІНЫ ЗАПЕЧАНЫЯ ПАД СОУСАМ

    -115 г цяляціны,

    -25 г хлеба пшанічнага,

    -35 г малака,

    -10 г сухароў,

    -125 г соусу малочнага,

    -6 г сыра,

    -10 г масла сметанкавага,

    -50 г вермішэлі ці крупы,

    -10 г масла топленага,

    -перац,

    -зеляніна

     

    Прыгатаваць катлеты сечаныя з цяляціны па 2-3 шт. на порцыю. На талерку ці парцыённую патэльню пакласці адвараную вермішэль, запраўленую сметанкавым маслам ці вадкім малочным соусам, змясціць на яе смажаныя катлеты, якія заліць гарачым малочным соусам сярэдняй гушчыні, неадкладна пасыпаць нацёртым сырам, паліць сметанкавым маслам і запекчы ў смажыльнай шафе да утварэння на паверхні соусу падрумяненай скарыначкі. Гэтак жа можна запекчы катлеты з адваранымі макаронамі (рожкі), рысавай ці пшанічнай рассыпістай кашай ці кансерваванай кукурузай, запраўленай малочным соусам. Падаць на той жа патэльні, паліць маслам і пасыпаць зелянінай. Пры масавай падрыхтоўцы на бляху наліваюць тонкі пласт соусу, кладуць на яго катлеты і заліваюць гарачым малочным ці сметанавым соусам, пасыпаюць сырам і запякаюць. Катлеты (па 2 ці 3 шт. на порцыю) кладуць на талерку з гарнірам і даліваюць маслам.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 197 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar