Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    КАТЛЕТЫ З АДВАРАНАГА МЯСА З БУЛЬБАЙ

    -200 г адваранага мяснога фаршу,

    -300 г бульбы, нацёртай на тарцы,

    -125 г малака,

    -125 г вады,

    -1 сырое яйка,

    -трохі цёртага сыра,

    -дробна нарэзаная зеляніна пятрушкі,

    -цёрты мушкатавы арэх,

    -сметанкавае масла ці маргарын,

    -мука,

    -соль,

    -чорны молаты перац.

     

    Ваду і малако разагрэць, не даводзячы да кіпення. Бульбу пакласці ў міску, заліць вадой і малаком. Перамяшаць, дадаць мясны фарш, яйка, сыр, пятрушку, соль, перац і мушкатавы арэх. Старанна ўсё перамяшаць і сфармаваць катлеты. Абкачаць іх у муце, падсмажыць у сметанкавым масле да утварэння румянай скарыначкі.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 200 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar