-катлеты цялячыя (таўшчынёй 1,5-2 см) - 6 шт.,
-вяндліна (тонкія лустачкі) - 6 шт.,
-масла сметанкавае - 3 ст. лыжкі,
-яйкі - 3 шт.,
-цытрынавы сок - 1 лыжка,
-сліўкі 20 %-выя
- 0,25 шклянкі,
-перац чорны молаты,
-соль.
Катлеты адбіць да магчыма меншай таўшчыні, паперчыць, пасаліць, паліць цытрынавым сокам. На кожную катлету пакласці лустачку вяндліны і палоўку крутазваранага яйка, згарнуць катлеты рулетам і завязаць ніткай. Смажыць на масле хвілін 10, затым ўліць сліўкі, пад вечкам давесці да кіпення і вытрымаць на агні 5-7 хвілін.
|