Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    ШАШЛЫК З ЯЛАВІЧЫНЫ 1

    -310 г паляндвіцы ялавічыны,

    -40 г рэпчатай цыбулі,

    -10 г фруктовага воцату,

    -5 г топленага масла,

    -спецыі.

    Ялавічную паляндвіцу ці мяса першага гатунку нарэзаць кавалкамі па

    30 г, дадаць сечаную цыбулю, соль, чорны перац, фруктовы воцат,

    лаўровы ліст, духмяны перац, перамяшаць і марынаваць у эмаляваным

    посудзе 2 - 3 дні. Затым падрыхтаванае мяса нанізаць на шампур,

    чаргуючы з кольцамі рэпчатай цыбулі і смажыць над драўнянымі

    вуглямі да гатовасці. Падчас смажання час ад часу змазваць мяса

    топленым маслам.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (01.08.2016)
    Праглядаў: 110 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar