Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    ШАШЛЫК З ЯЛАВІЧЫНЫ ПА-ГРУЗІНСКУ

    З мякаці ялавічыны, якую трэба ачысціць ад плёнак і сухажылляў,

    наразаюць невялікія аднолькавыя кавалачкі, укладваюць у гліняны

    ці эмаляваны посуд. Затым мяса перасыпаюць сумессю солі, чорнага

    молатага перцу, дробна нарэзанай цыбулі, маладога насення каляндры,

    узятых па густу і разведзеных у некалькіх лыжках фруктовага ці віннага

    воцату. Усё добра змешваецца, посуд зачыняецца вечкам і ставіцца ў

    прахалоднае месца на 12 гадзін. Затым сок злёгку адціскаецца, а мяса

    чысцяць ад спецый. Кавалачкі мяса нанізваюць на шампур і змазваюць

    алеем. Абсмажваюць над вуглямі да гатовасці. Неабходна ўважліва

    сачыць за жарам, каб ён быў сталым, але роўным.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (01.08.2016)
    Праглядаў: 101 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar