
-840 г бараніны,
-120 г курдзючнага сала,
-480 г рэпчатай цыбулі,
-40 г пшанічнай мукі,
-6 г аніса,
-12 мл віннага воцату,
-6 г молатага чырвонага перцу,
-зеляніна пятрушкі.
Мякаць бараніны нарэзаць кавалачкамі па 15 - 20 г,
скласці ў неакісляючы посуд, дадаць нашаткаваную рэпчатую цыбулю,
вінны воцат, аніс, чырвоны перац, перамяшаць і, ушчыльніўшы,
пакінуць у халодным месцы на 3 - 4 гадзіны. Перад смажаннем
кавалачкі падрыхтаванай такім чынам бараніны нанізаць
на металічныя шпажкі па 4 - 5 кавалачкаў на адну шпажку
ўпярэмежку з кружочкамі сырой рэпчатай цыбулі,
пасыпаць пшанічнай мукой, на канец кожнай шпажкі насадзіць
па кавалачку курдзючнага сала і смажыць над распаленымі вуглямі.
Падаць адразу ж пасля смажання на шпажках (3 шпажкі на порцыю).
У якасці гарніру можна падаць нашаткаваную сырую рэпчатую
цыбулю і зеляніну пятрушкі.

|