
-грудкі індычкі - 2 шт.
-каўбаскі для пячэння - 500 г
-салодкі перац - 150 г
-памідоры чэры - 12 шт.
-цыбуля рэпчатая - 2 галоўкі
-алей - 4 ст. лыжкі
-перац чорны молаты
-соль
Для халадца:
-натуральны ёгурт - 1 1/2 шклянкі
-цытрынавы сок - 1 ст. лыжка
-сліўкі - 1 ст. лыжка
-агуркі - 100 г
-радыска - 4 шт.
-цыбуля зялёная сечаная - 1 ст. лыжка
-зеляніна пятрушкі сечаная - 1 ст. лыжка
-перац чорны молаты
-соль
1. Грудку індычкі і каўбаскі нарэжце кавалачкамі.
Салодкі перац нарэжце кавалачкамі, цыбулю - долькамі.
2. Падрыхтаваныя інгрэдыенты па чарзе наніжыце на шампуры,
пасаліце і паперчыце.
3. Шашлычкі абсмажвайце на масле 10 хвілін.
4. Для агародніннага соусу злучыце ёгурт, цытрынавы сок,
сліўкі, соль і перац.
5. Агуркі і радыску нарэжце дробнымі кубікамі.
6. Ў йёгуртавы соус дадайце нарэзаныя агуркі, радыску
і сечаную зеляніну, перамяшайце.
7. Падавайце шашлычкі з агароднінным соусам.

|