Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    ШАШЛЫЧОК З БАРАНІНЫ З ПЕРЦАМ І АПЕЛЬСІНАМІ

    - бараніна – 500 г

    - востры соус - па густу

    - зялёная цыбуля - 1 пучок

    - апельсін - 1 шт.

    для гарніру:

    - чырвоная капуста - 1/4 шт.

    - салата ромэн - 1 качан

    - апельсінавы сок - 1/4 шклянкі

    - маянэз - 2 ст. л.

    - яблычны воцат - 1 ст. л.

    - гарчыца -1 г. л.

    - молаты чорны перац - 1/4 г. л.

    - соль - 1/8 г. л.

    Нарэжце бараніну кубікамі і змяшайце з вострым соусам.

    Тонка нашаткуйце капусту. Нарэжце буйна салату ромэн,

    зялёную цыбулю парэжце на пярынкі па 5 см, апельсін ачысціце,

    падзеліце на долькі і кожную з іх парэжце напалову.

    У вялікай місцы змяшайце апельсінавы сок, маянэз, воцат, гарчыцу,

    соль і перац. Дадайце капусту, салату і асцярожна перамяшайце.

    На 4 шампура наніжыце, чаргуючы, кавалачкі бараніны,

    зялёную цыбулю і апельсін. Паліце соусам, у якім марынавалася мяса,

    і смажце на грылі. Гатовыя шашлычкі раскладзіце на талеркі

    і падайце з салатай.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (25.07.2016)
    Праглядаў: 99 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar