Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    ШАШЛЫК З ЯЛАВІЧЫНЫ ЦІ БАРАНІНЫ ТУШАНЫ

    -500 г тлустай ялавічыны ці бараніны,

    -4-5 цыбулін,

    -2-3 пучка зеляніны кропу,

    -чырвоны пякучы перац,

    -соль,

    -зеляніна

    Тлустую ялавічыну ці бараніну нарэзаць кавалачкамі вагой па 30-50 г.,

    пасаліць і паскладаць пластамі, перакладаючы кольцамі цыбулі і

    зелянінай кропу. Дадаць 2-3 маленькіх кавалачка перцу і тушыць пад

    шчыльна зачыненым вечкам на слабым агні 2 гадзіны. Раскласці на

    талеркі разам з кольцамі цыбулі, долькамі пасоленых памідораў,

    упрыгожыць зелянінай пятрушкі.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (01.08.2016)
    Праглядаў: 268 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar