Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    ШАШЛЫКІ З БАРАНІНЫ ПА-КАЗАХСКУ (ТОСЦІК)

    -1000 г бараніны,

    -10 г солі,

    -10 г зеляніны,

    -гарнір

    - агароднінная салата,

    -20 г часныку,

    -50 г рэпчатай цыбулі.

    Соль, часнык і здробненую цыбулю растаўчы разам і расцерці

    ў кашыцу. З баранавай грудзінкі зняць мякаць і нарэзаць уздоўж

    рэбраў буйнымі кавалкамі шырынёй да 10 см (каля 250 г).

    Затым насадзіць кожны кавалак на шампур і абсмажыць

    над гарачымі вуглямі. Мяса перыядычна паліваць сокавым растворам.

    Калі шашлык будзе амаль гатовы, зняць мяса з шампура, нацерці

    часнычна-цыбульнай сумессю, прыгатаванай па густу,

    ізноў надзець на шампур і давесці да гатовасці.

    Абсмажаны шашлык зняць з шампура, нарэзаць тонкімі лустачкамі

    і гарніраваць гароднінай.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (24.07.2016)
    Праглядаў: 109 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar