Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    ШАШЛЫКІ З БАРАНІНЫ ПА-КАЎКАЗСКУ

    -640 г бараніны,

    -80 г рэпчатай цыбулі,

    -80 г зялёнай цыбулі,

    -80 мл воцату,

    -300 г памідораў,

    -80 г шашлычнага соусу,

    -8 г сушонага барбарыса,

    -цытрына,

    -20 г топленага баранавага сала,

    -перац,

    -соль,

    -зеляніна пятрушкі - па густу.

    Мякаць бараніны, вычышчанай ад сухажылляў,

    разрэзаць на кавалкі ў форме кубікаў вагой 30 - 40 г

    і паскладаць у эмаляваны рондаль, у які пакласці нацёртую на тарцы

    рэпчатую цыбулю і зеляніну пятрушкі, пасыпаць соллю і перцам,

    намачыць цытрынавым сокам. Усё перамяшаць, шчыльна паскладаць

    і пакінуць у холадзе на 3 - 4 гадзіны. Мяса маладой бараніны можна

    не марынаваць ці марынаваць без дадання воцату.

    Перад смажаннем кавалкі мяса нанізаць на шампур,

    вышмараваць растопленым курдзючным салам (ці сметанкавым

    маслам) і смажыць над распаленымі вуглямі 10 - 15 хвілін,

    некалькі разоў перагортваючы шампуры. Гатовыя кавалкі шашлыка

    зняць з шампура на талерку, загарніраваць сырой нашаткаванай

    рэпчатай і парэзанай зялёнай цыбуляй, памідорамі і долькамі цытрыны.

    Асобна падаць шашлычны соус і сушоны молаты барбарыс.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (22.07.2016)
    Праглядаў: 106 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar