Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    ШАШЛЫКІ З БАРАНІНЫ ПА-ГРУЗІНСКУ

    -560 г бараніны,

    -50 г рэпчатай цыбулі,

    -10 г мукі,

    -100 г тлушчу,

    -3 долькі часныку,

    -150 г зялёнай цыбулі,

    -100 г памідор,

    -1/2 г. лыжкі чырвонага молатага перцу,

    -2 г. лыжкі сечанай зеляніны пятрушкі,

    -соль,

    -чорны і духмяны перац,

    -воцат - па густу.

    Мяса прамыць, ачысціць ад плёнак і тлушчу, затым нарэзаць невялікімі

    даўгаватымі кавалачкамі (каля 20 г кожны). Кавалачкі мяса злёгку

    адбіць, надаўшы ім форму кубікаў. Цыбулю нарэзаць кружочкамі

    ці нашаткаваць, дробна пасячы часнык. Кавалачкі мяса пасаліць,

    пасыпаць часныком, молатым чорным і духмяным перцам,

    апырскаць воцатам. Прыгатаванае такім чынам мяса пасыпаць цыбуляй, скласці ў эмаляваную міску, накрыць вечкам і пакінуць

    у такім выглядзе ў халодным месцы на 2 - 3 гадзіны.

    Прыгатаваць 4 драўляныя шпажкі таўшчынёй 1/3 см

    і даўжынёй 15 см. На кожную шпажку нанізваць па 7 кавалачкаў мяса,

    вычышчаных ад цыбулі, пасыпаць іх мукой.

    Смажыць шашлык на патэльні ў моцна разагрэтым тлушчы

    да утварэння румянай скарыначкі. Падаваць шашлык на летняй

    талерцы, пасыпаўшы буйна нарэзанай зелянінай пятрушкі.

    Упрыгожыць страву кружочкамі памідора і дробна нарэзанай зялёнай

    цыбуляй, складзенай пірамідай і пасыпанай чырвоным перцам.

    У якасці гарніру да шашлыка можна падаць бульбу фры

    ці ж адвараны рыс.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (22.07.2016)
    Праглядаў: 105 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar