Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    ШАШЛЫК З ЯЛАВІЧЫНЫ СМАЖАНЫ НА РАЖНЕ 1

    - ялавічына – 160 г

    - масла сметанкавае – 10 г

    - памідоры – 100 г

    - цыбуля рэпчатая - 25 г

    - цыбуля зялёная - 25 г

    - цытрына - 1/4 шт.

    - воцат – 10 г

    - перац

    - зеляніна.

    Ялавічыну (выразку) нарэзаць на 5-6 кавалкаў на порцыю, намачыць

    воцатам, дадаць тонка нашаткаваную рэпчатую цыбулю, пасыпаць

    соллю, перцам, скласці ў не акісляючы посуд і паставіць у халоднае

    месца на 2-3 гадзіны. Перад смажаннем кавалачкі мяса нанізаць на

    шпажкі, вышмараваць растопленым сметанкавым маслам і,

    паварочваючы шпажку, смажыць мяса над падпаленымі вуглямі 5-8

    хвілін. Гатовы шашлык зняць са шпажкі на талерку. Гарніраваць

    нарэзанай кольцамі рэпчатай цыбуляй, зялёнай цыбуляй, памідорамі і

    долькамі цытрыны. Упрыгожыць галінкамі пятрушкі. Замест цытрыны

    да шашлыка падаюць соус ткемалі. На гарнір часам падаюць цэлыя

    памідоры, абсмажаныя на рашотцы адначасова з шашлыком.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (01.08.2016)
    Праглядаў: 100 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar