Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    ШАШЛЫКІ З БАРАНІНЫ ПА-БАЛГАРСКУ

    -500 г бараніны,

    -100 г цыбулі,

    -соль,

    -перац - па густу.

    Для соусу:

    -5 долек часныку,

    -10 зерняў міндаля,

    -2 ст. лыжкі хлебных дробак,

    -100 мл алею,

    -жаўток,

    -1/2 цытрыны,

    -соль.

    Парэзаць мяса на кавалачкі па 20 - 25 г, насадзіць іх на шампур

    упярэмежку з кольцамі цыбулі, моцна пасаліць і паперчыць, абсмажыць

    на вуглях да гатовасці. Падаваць у гарачым выглядзе на шампурах з

    часнычнай пастай соусам. Часнычная паста соус рыхтуецца наступным

    чынам: часнык, міндаль і хлебныя дробкі растаўчы, дадаць жаўток і,

    увесь час памешваючы, паступова ўліць алей. Заправіць соллю і сокам

    цытрыны, для настойвання паставіць у зачыненым посудзе ў холад на

    некалькі гадзін.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (27.07.2016)
    Праглядаў: 100 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar