
-500 г бараніны,
-100 г цыбулі,
-соль,
-перац - па густу.
Для соусу:
-5 долек часныку,
-10 зерняў міндаля,
-2 ст. лыжкі хлебных дробак,
-100 мл алею,
-жаўток,
-1/2 цытрыны,
-соль.
Парэзаць мяса на кавалачкі па 20 - 25 г, насадзіць іх на шампур
упярэмежку з кольцамі цыбулі, моцна пасаліць і паперчыць, абсмажыць
на вуглях да гатовасці. Падаваць у гарачым выглядзе на шампурах з
часнычнай пастай соусам. Часнычная паста соус рыхтуецца наступным
чынам: часнык, міндаль і хлебныя дробкі растаўчы, дадаць жаўток і,
увесь час памешваючы, паступова ўліць алей. Заправіць соллю і сокам
цытрыны, для настойвання паставіць у зачыненым посудзе ў холад на
некалькі гадзін.

|