Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    ШАШЛЫКІ З БАРАНІНЫ ПА-ДАГЕСТАНСКУ

    -900 г бараніны,

    -20 г зялёнай цыбулі і іншай зеляніны,

    -100 г рэпчатай цыбулі,

    -40 мл воцату,

    -40 мл каньяку,

    -200 г памідораў ці агуркоў для гарніру,

    -соль,

    -перац - па густу.

    Бараніну нарэзаць кубікамі з костачкай па 40 г. Буйна нарэзаныя

    цыбулю і зеляніну змяшаць з мясам, пасаліць, паперчыць, паклаўшы ў

    эмаляваны посуд і вытрымаць на холадзе 5 - 6 гадзін. Стрэсці зеляніну

    і цыбулю, нанізаць мяса на шампуры і смажыць над распаленымі

    вуглямі 3 хвіліны; затым зняць, паліць каньяком і зноў паставіць на

    мангал. Калі вадкасць з мяса крапае на вуглі, агонь успыхвае і на мясе

    ўтворыцца скарыначка, а сок застаецца ўсярэдзіне. Смажыць над

    вуглямі на працягу 15 хвілін, перыядычна паварочваючы шампуры.

    Шашлык падаюць на шампурах, паліваючы вінным соусам. Асобна на

    талерцы падаюць марынаваную цыбулю, свежыя памідоры і агуркі.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (29.07.2016)
    Праглядаў: 96 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar