Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    ШАШЛЫКІ З БАРАНІНЫ ПА-БАЛГАРСКУ З КАБАЧКАМІ

    -650 г бараніны,

    -200 г кабачкоў,

    -900 г бульбы,

    -30 г тлушчу,

    -яйка,

    -80 г зялёнай салаты,

    - чорны молаты перац,

    -соль - па густу.

    Мякаць бараніны нарэзаць на кавалачкі па 25 - 30 г, кабачкі нарэзаць

    лустачкамі, пасаліць і, чаргуючы, надзець на шампур. Абсмажваць над

    распаленымі вуглямі да паўгатовасці. Астудзіць, пасля чаго пасыпаць

    молатым чорным перцам, намачыць ва ўзбітым яйку і другасна

    абсмажыць да поўнай гатовасці. Падаць на стол са смажанай бульбай

    і зялёнай салатай.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (29.07.2016)
    Праглядаў: 299 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar