Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    ШАШЛЫК З МАЛАДОЙ БАРАНІНЫ З ГРЫБАМІ І МЁДАМ

    - бараніна (маладая) – 1 кг

    - грыбы (белыя, чырвонагаловікі, падбярозавікі) - 12 шт.

    - цыбуля рэпчатая - 4 шт.

    - памідоры - 4 шт.

    - цытрынавы соус

    - соль,

    -чорны перац - па густу.

    Мяса разрэжце на кубікі ў 3 см. Грыбы як след прамыйце, зліце ваду,

    разрэжце на палоўкі. Кожны памідор разрэжце на 6 лустачак. Для

    падрыхтоўкі цытрынавага соусу сок 2 цытрын змяшайце з 1 шклянкай

    мёда і 0,5 шклянкі кіпячонай вады. У цытрынавы соус, пакладзіце

    бараніну, грыбы, нарэзаную кружочкамі цыбулю і вытрымайце не меней

    20 хвілін, каб усё гэта як след прапіталася соусам. Наніжыце на шампур

    ці шпажку кубік мяса, лустачку памідора, другі кубік мяса, палоўку

    грыба, ізноў кубік мяса, кружочак цыбулі і гэтак далей, датуль, пакуль

    не запоўніцца ўвесь шампур. Апошнім наніжыце кубік бараніны.

    Памачыце атрыманы шашлык у соус, пасаліце і паперчыце. Смажце

    на адлегласці 10 см ад агню на працягу 10 хвілін з кожнага боку.

    Час ад часу палівайце мяса соусам.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (30.07.2016)
    Праглядаў: 278 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar