Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП МАЛОЧНЫ З ЧАСНЫКОМ І СМАЖАНАЙ КАЎБАСОЙ

    -малако - 1 л

    -каўбаса вараная - 0.5 кг

    -цыбуліна сярэдняя - 1 шт

    -морква сярэдняя - 2 шт

    -лаўровы ліст - 3-4 ліста

    -бульба - па густу

     

    У рондаль уліць малако 1 л. Малако развесці вадой прыкладна напалам, пакласці некалькі гарошын чорнага перцу, 3 шт. гваздзічкі. Давесці да кіпення.

    Моркву, рэпчатую цыбулю дробна парэзаць, пасмажыць да залацістага колеру на сметанкавым масле.

    Асобна вараную каўбасу нарэзаць кубікамі, абсмажыць да невялікай скарыначкі на сланечнікавым алею. Бульбу парэзаць кубікамі.

    Бульбу лепш браць рассыпістую. Часнык ачысціць і дробна парэзаць. У кіпячае малако ўнесці бульбу, папечаныя моркву, цыбулю, каўбасу.

    Перад канчаткам варкі ўнесці часнык (па густу, але звычайна 3 буйных зубчыка).

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (04.08.2014)
    Праглядаў: 305 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar