Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1037
    Паказана матэрыялаў: 201-250
    Старонкі: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 20 21 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Бульбу вымыць і сварыць у лупіне. Моркву і рэпу ачысціць і сварыць асобна.

    Першыя стравы | Просмотров: 215 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Мяса, вяндліну і грыбы дробна насечыце нажом. Свежыя і салёныя агуркі нарэжце кубікамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 221 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Гародніну ачысціце і нарэжце кубікамі. Сварыце бабы і дадайце іх да гародніны. Раскладзіце па талерках і заліце астуджаным квасам.

    Першыя стравы | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Кефір змяшайце пры дапамозе міксера з мёдам, тварагом і цукрам. Ягады чарніцы перабярыце, прамыйце халоднай вадой і падсушыце ў друшляку.

    Першыя стравы | Просмотров: 240 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Моркву ачысціць і нацерці на буйнай тарцы, заліць кефірам, дадаць мёд і старанна перамяшаць.

    Першыя стравы | Просмотров: 257 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Нашаткаваць дробна агуркі, радыску, зялёную цыбулю, балгарскі перац, пятрушку і ўсё гэта апусціць у кефір, змяшаны з астуджанай кіпячонай вадой.

    Першыя стравы | Просмотров: 263 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю і салёныя агуркі нарэзаць саломкай, дадаць цёрты хлеб, здробненую зеляніну пятрушкі, соль. Усё перамяшаць і заліць кефірам.

    Першыя стравы | Просмотров: 250 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Гародніну ачысціць, нарэзаць кубікамі, пакласці ў талеркі. Астуджаны кефір пасаліць, паперчыць (па густу), заправіць тоўчаным часныком і разліць па талерках з гароднінай.

    Першыя стравы | Просмотров: 255 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Вараны бурак і агурок парэзаць на кавалачкі. Апырскаць злёгку воцатам. Даць пастаяць пакуль наразаем астатнія інгрэдыенты.

    Першыя стравы | Просмотров: 273 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Замочанае пшано заліць 1 шклянкай гарачай падсоленай вады, праварыць 5-6 хвілін, пасля чаго зачыніць рондаль вечкам, пакінуць пшано для настойвання на працягу 15-20 хвілін, а затым астудзіць.

    Першыя стравы | Просмотров: 283 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Сварыць грыбы і груцу па асобнасці. У грыбны булён дадаць соль, перац, астудзіць. Дадаць кефір.

    Першыя стравы | Просмотров: 251 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    У кіпячую ваду пакласці перабраны і прамыты рыс, варыць 4-5 хвілін, дадаць здробненыя памідоры, соль. Давесці да кіпення і зняць з агню.

    Першыя стравы | Просмотров: 249 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Рыс перабраць, заліць вадой, варыць 5-6 хвілін.

    Першыя стравы | Просмотров: 223 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Агурок і кроп дробна нарэзаць, дробна пасекчы арэхі, часнык расцерці, ўсё перамяшаць са ўзбітым кефірам ці кісляком (пры неабходнасці дадаць халодную кіпячоную ваду).

    Першыя стравы | Просмотров: 227 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Лапшу адварыць у падсоленай вадзе, астудзіць. Дадаць нацёрты на буйнай тарцы гарбуз, моркву, кефір, мёд, ванілін, зеляніну кінзы Ўсё перамяшаць і падаць да стала.

    Першыя стравы | Просмотров: 227 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя баклажаны ці кабачкі наразаюць кружочкамі, абвальваюць у муце з соллю і абсмажваюць на алеі. Абсмажаную гародніну заліць ўзбітымі яйкамі, запекчы ў духоўцы ці пад вечкам у патэльні да гатовасці.

    Першыя стравы | Просмотров: 256 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Апельсіны ачысціць ад скуркі, выдаліць белы пласт, падзяліць на долькі.

    Першыя стравы | Просмотров: 252 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Прамытыя разынкі заліць гарачай вадой, давесці да кіпення і астудзіць.

    Першыя стравы | Просмотров: 210 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Апельсіны ачысціць ад скуркі, выдаліць белы пласт, падзяліць на долькі.

    Першыя стравы | Просмотров: 235 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Бурак нацерці на буйнай тарцы, дадаць прамытую і сечаную курагу, заліць гарачай вадой, давесці да кіпення, дадаць мушкатавы арэх.

    Першыя стравы | Просмотров: 202 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Яблыкі нацерці, заліць кефірам, дадаць цукар, перамяшаць. У талерку пакласці грэнкі і заліць іх супам.

    Першыя стравы | Просмотров: 235 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Чарніцу вымыць, абсушыць на сіце. Кефір ўзбіць, пакласці цукар ці мёд, цытрынавы сок і цёртую цэдру. Затым заправіць сечанымі арэхамі і ягадамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 211 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Струкавы перац нарэзаць саломкай, дадаць сечаную рэпчатую цыбулю, тоўчаны часнык, нарэзаныя долькамі памідоры, соль.

    Першыя стравы | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Ачысціць рабарбар ад грубых валокнаў, нарэзаць і сварыць у цукровым сіропе, не дапушчаючы разварвання. Выняць шумоўкай, астудзіць.

    Першыя стравы | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаную моркву нацерці на буйнай тарцы, заліць кефірам, дадаць цукар ці мёд і ўсё добранька перамяшаць.

    Першыя стравы | Просмотров: 260 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаную моркву нацерці на буйнай тарцы, дадаць цукар, заліць кефірам і перамяшаць.

    Першыя стравы | Просмотров: 239 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Кефір развесці кіпячонай вадой і дадаць у яго дробна нарэзаныя агуркі, зеляніну, цыбулю, соль па густу і добра перамяшаць. Падаць на стол халодным з кавалачкам харчовага лёду.

    Першыя стравы | Просмотров: 225 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Прамытыя разынкі заліць гарачай вадой, давесці да кіпення і астудзіць. У атрыманую сумесь дадаць кефір і цёртую моркву.

    Першыя стравы | Просмотров: 206 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі ачысціце ад лупіны, разрэжце ўздоўж і нарэжце невялікімі кавалачкамі. Кроп прамыйце, страсіце і дробна насячыце. Старанна змяшайце кефір з малаком.

    Першыя стравы | Просмотров: 247 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Агурок ачысціць ад лупіны, разрэзаць ўздоўж і нарэзаць невялікімі кавалачкамі. Кроп прамыць, стрэсці і дробна насекчы. Старанна змяшаць кефір з малаком.

    Першыя стравы | Просмотров: 246 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    У кіпячую ваду (1 л) пакласці нарэзаныя саломкай капусту, моркву, рэпчатую цыбулю, соль, молаты перац, давесці сумесь да кіпення і астудзіць.

    Першыя стравы | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Карані пятрушкі, цыбулю, вычышчаныя бурак і моркву нарэзаць саломкай.

    Першыя стравы | Просмотров: 237 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Карэнні пятрушкі ці салеры, рэпчатую цыбулю, вычышчаныя бурак і моркву нарэзаць саломкай.

    Першыя стравы | Просмотров: 193 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя баклажаны ці кабачкі нарэзаць кружочкамі, абкачаць у муце з соллю і абсмажыць на алеі.

    Першыя стравы | Просмотров: 304 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Рыс адварыце да гатовасці. Цыбулю пасечыце, спасеруйце на частцы масла, дадайце муку і пасеруйце яшчэ 5 хвілін. Развядзіце пасероўку 0,5 л гарачай вады, праварыце да кансістэнцыі смятаны.

    Першыя стравы | Просмотров: 272 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Кефір развесці кіпячонай вадой і ўвесці ў яго дробна нарэзаную зеляніну, цыбулю, па густу соль і добра перамяшаць.

    Першыя стравы | Просмотров: 207 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Ў кіпячую ваду пакласці нарэзаныя капусту, моркву, рэпчатую цыбулю, соль, давесці да кіпення і астудзіць. Да гародніны дадаць нарэзаныя саломкай агуркі, кефір і пасыпаць сечаным кропам.

    Першыя стравы | Просмотров: 248 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі і радыску нарэзаць саломкай. Кефір змяшаць з халоднай кіпячонай вадой, дадаць соль, цёрты часнык, падрыхтаваную гародніну, перамяшаць, заправіць смятанай і дробна насечанай зелянінай кропу.

    Першыя стравы | Просмотров: 228 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Кефір развесці напалову вадой і дадаць пшанічную муку, змяшаную з яйкам.

    Першыя стравы | Просмотров: 204 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    У кефір пакласці нарэзанае маленькімі кубікамі халоднае адваранае мяса, кавалачкі свежага агурка ці радыскі (можна тое і другое разам), сечанае яйка, смятану.

    Першыя стравы | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Радыску з лісточкамі, свежыя агуркі нарэзаць саломкай, дадаць зялёны гарошак, зялёную цыбулю, соль.

    Першыя стравы | Просмотров: 224 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Гародніну ачысціць, нарэзаць кубікамі, пакласці ў талеркі. Астуджаны кефір пасаліць, паперчыць па густу, заправіць тоўчаным часныком і разліць па талерках з гароднінай.

    Першыя стравы | Просмотров: 243 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Прамытыя разынкі заліце адной шклянкай гарачай вады, давядзіце да кіпення і астудзіце.

    Першыя стравы | Просмотров: 235 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Ў рондальчык з кіпячай вадой пакласці здробненыя лісічкі і нарэзаную моркву, дадаць соль і алей.

    Першыя стравы | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Ржаны хлеб нарэжце невялікімі кубікамі і запячыце на рашотцы ў духоўцы. Кефір змяшайце з карыцай, цукрам і цэдрай і заліце ім грэнкі, выкладзеныя ў глыбокі рондаль.

    Першыя стравы | Просмотров: 227 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі вымыць, ачысціць, нацерці на буйнай тарцы. Часнык ачысціць, вымыць, насекчы. Арэхі насекчы.

    Першыя стравы | Просмотров: 246 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Ўзбіце кефір і развядзіце яго астуджанай вадой. Парэжце мяса дробнымі кавалачкамі, а яйка - долькамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 266 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    У шырокім сатэйніку разагрэць пры сярэдняй тэмпературы масла, пакласці моркву, цыбулю-парэю, рэпчатую цыбулю, перамяшаць.

    Першыя стравы | Просмотров: 226 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Закіпеціце малако. Заліце аўсяныя шматкі кіпячым малаком. Дайце набрыняць.

    Першыя стравы | Просмотров: 236 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Увечар шматкі насыпаць у талерку, заліць малаком, паставіць у халадзільнік да раніцы.

    Першыя стравы | Просмотров: 249 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)