| Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1037 Паказана матэрыялаў: 201-250 |
Старонкі: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 20 21 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Бульбу вымыць і сварыць у лупіне. Моркву і рэпу ачысціць і сварыць асобна.
|
Мяса, вяндліну і грыбы дробна насечыце нажом. Свежыя і салёныя агуркі нарэжце кубікамі.
|
Гародніну ачысціце і нарэжце кубікамі. Сварыце бабы і дадайце іх да гародніны. Раскладзіце па талерках і заліце астуджаным квасам.
|
Кефір змяшайце пры дапамозе міксера з мёдам, тварагом і цукрам. Ягады чарніцы перабярыце, прамыйце халоднай вадой і падсушыце ў друшляку.
|
Моркву ачысціць і нацерці на буйнай тарцы, заліць кефірам, дадаць мёд і старанна перамяшаць.
|
Нашаткаваць дробна агуркі, радыску, зялёную цыбулю, балгарскі перац, пятрушку і ўсё гэта апусціць у кефір, змяшаны з астуджанай кіпячонай вадой.
|
Цыбулю і салёныя агуркі нарэзаць саломкай, дадаць цёрты хлеб, здробненую зеляніну пятрушкі, соль. Усё перамяшаць і заліць кефірам.
|
Гародніну ачысціць, нарэзаць кубікамі, пакласці ў талеркі. Астуджаны кефір пасаліць, паперчыць (па густу), заправіць тоўчаным часныком і разліць па талерках з гароднінай.
|
Вараны бурак і агурок парэзаць на кавалачкі. Апырскаць злёгку воцатам. Даць пастаяць пакуль наразаем астатнія інгрэдыенты.
|
Замочанае пшано заліць 1 шклянкай гарачай падсоленай вады, праварыць 5-6 хвілін, пасля чаго зачыніць рондаль вечкам, пакінуць пшано для настойвання на працягу 15-20 хвілін, а затым астудзіць.
|
Сварыць грыбы і груцу па асобнасці. У грыбны булён дадаць соль, перац, астудзіць. Дадаць кефір.
|
У кіпячую ваду пакласці перабраны і прамыты рыс, варыць 4-5 хвілін, дадаць здробненыя памідоры, соль. Давесці да кіпення і зняць з агню.
|
Рыс перабраць, заліць вадой, варыць 5-6 хвілін.
|
Агурок і кроп дробна нарэзаць, дробна пасекчы арэхі, часнык расцерці, ўсё перамяшаць са ўзбітым кефірам ці кісляком (пры неабходнасці дадаць халодную кіпячоную ваду).
|
Лапшу адварыць у падсоленай вадзе, астудзіць. Дадаць нацёрты на буйнай тарцы гарбуз, моркву, кефір, мёд, ванілін, зеляніну кінзы Ўсё перамяшаць і падаць да стала.
|
Вычышчаныя баклажаны ці кабачкі наразаюць кружочкамі, абвальваюць у муце з соллю і абсмажваюць на алеі. Абсмажаную гародніну заліць ўзбітымі яйкамі, запекчы ў духоўцы ці пад вечкам у патэльні да гатовасці.
|
Апельсіны ачысціць ад скуркі, выдаліць белы пласт, падзяліць на долькі.
|
Прамытыя разынкі заліць гарачай вадой, давесці да кіпення і астудзіць.
|
Апельсіны ачысціць ад скуркі, выдаліць белы пласт, падзяліць на долькі.
|
Бурак нацерці на буйнай тарцы, дадаць прамытую і сечаную курагу, заліць гарачай вадой, давесці да кіпення, дадаць мушкатавы арэх.
|
Яблыкі нацерці, заліць кефірам, дадаць цукар, перамяшаць. У талерку пакласці грэнкі і заліць іх супам.
|
Чарніцу вымыць, абсушыць на сіце. Кефір ўзбіць, пакласці цукар ці мёд, цытрынавы сок і цёртую цэдру. Затым заправіць сечанымі арэхамі і ягадамі.
|
Струкавы перац нарэзаць саломкай, дадаць сечаную рэпчатую цыбулю, тоўчаны часнык, нарэзаныя долькамі памідоры, соль.
|
Ачысціць рабарбар ад грубых валокнаў, нарэзаць і сварыць у цукровым сіропе, не дапушчаючы разварвання. Выняць шумоўкай, астудзіць.
|
Вычышчаную моркву нацерці на буйнай тарцы, заліць кефірам, дадаць цукар ці мёд і ўсё добранька перамяшаць.
|
Вычышчаную моркву нацерці на буйнай тарцы, дадаць цукар, заліць кефірам і перамяшаць.
|
Кефір развесці кіпячонай вадой і дадаць у яго дробна нарэзаныя агуркі, зеляніну, цыбулю, соль па густу і добра перамяшаць. Падаць на стол халодным з кавалачкам харчовага лёду.
|
Прамытыя разынкі заліць гарачай вадой, давесці да кіпення і астудзіць. У атрыманую сумесь дадаць кефір і цёртую моркву.
|
Агуркі ачысціце ад лупіны, разрэжце ўздоўж і нарэжце невялікімі кавалачкамі. Кроп прамыйце, страсіце і дробна насячыце. Старанна змяшайце кефір з малаком.
|
Агурок ачысціць ад лупіны, разрэзаць ўздоўж і нарэзаць невялікімі кавалачкамі. Кроп прамыць, стрэсці і дробна насекчы. Старанна змяшаць кефір з малаком.
|
У кіпячую ваду (1 л) пакласці нарэзаныя саломкай капусту, моркву, рэпчатую цыбулю, соль, молаты перац, давесці сумесь да кіпення і астудзіць.
|
Карані пятрушкі, цыбулю, вычышчаныя бурак і моркву нарэзаць саломкай.
|
Карэнні пятрушкі ці салеры, рэпчатую цыбулю, вычышчаныя бурак і моркву нарэзаць саломкай.
|
Вычышчаныя баклажаны ці кабачкі нарэзаць кружочкамі, абкачаць у муце з соллю і абсмажыць на алеі.
|
Рыс адварыце да гатовасці. Цыбулю пасечыце, спасеруйце на частцы масла, дадайце муку і пасеруйце яшчэ 5 хвілін. Развядзіце пасероўку 0,5 л гарачай вады, праварыце да кансістэнцыі смятаны.
|
Кефір развесці кіпячонай вадой і ўвесці ў яго дробна нарэзаную зеляніну, цыбулю, па густу соль і добра перамяшаць.
|
Ў кіпячую ваду пакласці нарэзаныя капусту, моркву, рэпчатую цыбулю, соль, давесці да кіпення і астудзіць. Да гародніны дадаць нарэзаныя саломкай агуркі, кефір і пасыпаць сечаным кропам.
|
Агуркі і радыску нарэзаць саломкай. Кефір змяшаць з халоднай кіпячонай вадой, дадаць соль, цёрты часнык, падрыхтаваную гародніну, перамяшаць, заправіць смятанай і дробна насечанай зелянінай кропу.
|
Кефір развесці напалову вадой і дадаць пшанічную муку, змяшаную з яйкам.
|
У кефір пакласці нарэзанае маленькімі кубікамі халоднае адваранае мяса, кавалачкі свежага агурка ці радыскі (можна тое і другое разам), сечанае яйка, смятану.
|
Радыску з лісточкамі, свежыя агуркі нарэзаць саломкай, дадаць зялёны гарошак, зялёную цыбулю, соль.
|
Гародніну ачысціць, нарэзаць кубікамі, пакласці ў талеркі. Астуджаны кефір пасаліць, паперчыць па густу, заправіць тоўчаным часныком і разліць па талерках з гароднінай.
|
Прамытыя разынкі заліце адной шклянкай гарачай вады, давядзіце да кіпення і астудзіце.
|
Ў рондальчык з кіпячай вадой пакласці здробненыя лісічкі і нарэзаную моркву, дадаць соль і алей.
|
Ржаны хлеб нарэжце невялікімі кубікамі і запячыце на рашотцы ў духоўцы. Кефір змяшайце з карыцай, цукрам і цэдрай і заліце ім грэнкі, выкладзеныя ў глыбокі рондаль.
|
Агуркі вымыць, ачысціць, нацерці на буйнай тарцы. Часнык ачысціць, вымыць, насекчы. Арэхі насекчы.
|
Ўзбіце кефір і развядзіце яго астуджанай вадой. Парэжце мяса дробнымі кавалачкамі, а яйка - долькамі.
|
У шырокім сатэйніку разагрэць пры сярэдняй тэмпературы масла, пакласці моркву, цыбулю-парэю, рэпчатую цыбулю, перамяшаць.
|
Закіпеціце малако. Заліце аўсяныя шматкі кіпячым малаком. Дайце набрыняць.
|
Увечар шматкі насыпаць у талерку, заліць малаком, паставіць у халадзільнік да раніцы.
|
|