Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1037 Паказана матэрыялаў: 301-350 |
Старонкі: « 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 20 21 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Сушоныя грыбы прамыць, сварыць і нашаткаваць. Карэнні і цыбулю нарэзаць дробнымі кубікамі і спасераваць на тлушчы. |
Сварыць грыбны булён. Грыбы нарэзаць і абсмажыць з рэпчатай цыбуляй і памідорамі. Аўсяныя крупы перабраць, прамыць у халоднай вадзе і адварыць асобна. |
Сушоныя грыбы прамыць, сварыць, нашаткаваць. Карэнні і цыбулю нарэзаць дробнымі кубікамі і спасераваць на тлушчы. |
Крупы засыпаюць у кіпячую ваду і вараць пры слабым кіпенні да поўнай гатовасці. Атрыманы адвар працэджваюць, і крупу праціраюць. |
-Моркву нарэзаць саломкай і прыпусціць у невялікай колькасці вады з маслам. |
Перабраныя і прамытыя крупы ўсыплем у кіпячую ваду і варым на слабым агні да гатовасці. |
Аўсяныя крупы добранька прамыць у халоднай вадзе некалькі разоў. Паставіць рондаль з вадой на агонь і, калі вада закіпіць, падсаліць яе, ўсыпаць аўсянку, дадаўшы трохі цытрынавай скарынкі, і варыць, па меры патрэбы падліваючы кіпень. |
Ў кіпячую падсоленую ваду дадаць бульбу, нарэзаную брусочкамі, праз 10 хвілін дадаць дробна рэзаную цыбулю і працёртую на тарцы ці нарэзаную саломкай моркву, давесці да кіпення і дадаць аўсяныя шматкі і дробна сечаную свежую ці сушоную зеляніну. |
Моркву і цыбулю наразаем і абсмажваем, у канцы смажання дадаем нарэзаныя кубікамі памідоры і яшчэ трошкі смажым. |
Аўсяныя шматкі насыпаць у кіпячую ваду. Варыць амаль да гатовасці, ўліць кіпячонае малако. Закіпяціць суп, дадаць масла, соль і цукар па густу. |
Сварым аўсяныя крупы ў падсоленай кіпячай вадзе (варыцца, як звычайна), потым ўліваем гарачае малако, і даводзім да кіпення, дадаем цукар і соль. |
Ўскіпяціць малако, дадаць дробку солі і ўсыпаць аўсянку. варыць на маленькім агні 10 хвілін (у залежнасці ад круп, глядзіце рэкамендацыі на пакаванні), адставіць, каб суп трохі астыў |
Аўсяныя крупы адварыць да мяккасці ў вадзе, працадзіць, працерці праз сіта, заліць аўсяным адварам, дадаць малако, сметанкавае масла, чарнасліў. |
Аўсяныя шматкі лепш замачыць за некалькі гадзін да падрыхтоўкі ў вадзе (можна і на ноч). Дадаць яшчэ трохі вады і паставіць ёмістасць са шматкамі на агонь. |
1. Трускаўку прамыць. 2. Малако паставіць на пліту, дадаць аўсяныя шматкі і давесці да кіпення. |
Пасеруем гародніну на маленькім кубіку сметанкавага масла з даданнем лыжкі аліўкавага алею. |
Цыбуліну ачысціць і нарэзаць маленькімі кубікамі, моркву ачысціць і нарэзаць лустачкамі. Зялёную цыбулю нарэзаць кольцамі, разагрэць топленае масла і абсмажыць у ім гародніну на працягу 2 хвілін. |
Суп атрымліваецца вельмі далікатным, ледзь саладкавым за кошт кансерваванага гарошку. З падрыхтоўкай ніякіх складанасцяў: насыпаем у кружку ці рондальчык шматкі і гарошак, заліваем вадой, даводзім змесціва да кіпення. |
Закладваем у блендэр салеру, цыбулю, часнык, аліўкавы алей, падліваем ваду і перамолваем, затым дадаем прарослыя зерні аўса. |
Здрабніць цыбуліну, дадаць у ваду (лепш папярэдне яе трошкі абсмажыць, а яшчэ лепш - разам з морквай). |
Уключыце духоўку на 180 градусаў, хай грэецца. Пастаўце рондаль з булёнам на пліту на павольны агонь, хай паволі закіпае. Можна замест булёна выкарыстоўваць вычышчаную ваду - суп атрымаецца лягчэйшым, але з-за аўсяных шматкоў не будзе вадкім. |
Гарбуз ачысціць ад скуркі, вымыць і парэзаць невялікімі кубікамі. Нарэзаны гарбуз скласці ў рондаль, заліць халоднай вадой (ў 2 разы больш па аб'ёму і варыць да паўгатовасці). |
Мясны булён і малако давесці да кіпення, усыпаць аўсяныя шматкі. Варыць, увесь час памешваючы, каля 5 хвілін. |
Чарнасліў прамыць і замачыць на 2-3 гадзіны. Затым сварыць яго ў той жа вадзе. |
Вымыць здробненыя аўсяныя крупы і за 2 гадзіны да пачатку варкі заліць іх халоднай вадой (замачыць). |
Зеляніну і часнык памыць, ачысціць, скласці ў коўш блендэра дадаць рэзкія затаўкі прапюрыраваць. Дадаць трохі вады, з зеляніны зрабіць пюрэ. |
1. Сварыць булён з коранем салеры і морквай, працадзіць.
2. Патушыць цыбулю з памідорамі на масле з вадой. |
У рондаль, у якім будзем варыць суп, сыплем аўсянку, заліваем 4 шклянкамі вады. Пакідаем хвілін на 20. |
Бульбу чысцім і рэжам не буйнымі кубікамі. |
Прыгатуйце неабходныя прадукты для супу. Фасоль пажадана напярэдадні замачыць у вадзе цёплай і пакінуць, пакуль яна не зморшчыцца. |
Аўсяныя крупы заліць 4 шклянкамі вады, кіпяціць, пакуль крупы не разварацца, пасаліць, працерці праз сіта, паліць маслам, развесці кіпенем. |
Аўсяныя крупы добра прамыйце ў халоднай вадзе некалькі разоў. Пастаўце рондаль з вадой на агонь. |
Заліць геркулес вадой і давесці да кіпення, праварыць каля 5 хвілін. Радыску памыць, ачысціць і нашаткаваць разам з зелянінай. |
У гарачую ваду ўсыпаць аўсяныя шматкі і пакласці дробна нарэзаную бульбу. Награваць 8 хвілін на поўнай магутнасці. Асобна спасераваць у масле моркву і цыбулю і дадаць у суп. |
Сварыць курыны булён. Варыць яго трэба з лаўровым лістом і сумессю перцаў гарошкам, пасаліць. Курыцу выцягнуць з булёна, астудзіць і адлучыць ад костак. Хто жадае супчык патлусцей, пакіньце скуру. |
Бульбу нарэзаць кубікамі, карэнні саломкай, аўсяныя шматкі прамыць. Пакласці ўсё ў падсолены кіпень і варыць да гатовасці. |
Кураня вымыем і адварым у вадзе (саліць не будзем). Кураня варыцца хутка, хвілін 20. Пасля гэтага адлучым мяса кураняці ад костак і скуры. |
Перш за ўсё рыхтуем аўсянае малако. Заліваем шматкі 200 мл вады, пакідаем на ноч у прахалодным месцы (калі будзе занадта цепла, шматкі проста закіснуць). |
Геркулес прамыць і кінуць у рондаль з кіпячай вадой. Дробна парэзаць цыбулю, нацерці на тарцы моркву, абсмажыць. Пасаліць. |
Пастаўце варыць 1 вычышчаную цыбуліну і, калі яны ў вас ёсць, жменю сухіх карэнняў (морква, корань пятрушкі ці салеры) і дзясятак зярняткаў чорнага перцу. |
1. Сварыць 1 сталовую лыжку круп да мяккасці.
2. Пакуль варацца крупы сварыць яйка ўкрутую, 10-12 хвілін. |
1. Закіпеціце малако з маслам.
2. Пакладзіце аўсяныя шматкі, асафетыду, соль і чорны перац. |
Шклянку добра прамытых аўсяных круп варыць у зачыненым рондалі з 10 шклянкамі вады, здымаючы шумавінне, дадаць 1-2 ст. лыжкі сметанкавага масла і трохі солі. |
Абсмажыць аўсяныя шматкі і падрыхтаваныя супавыя карэнні ў сметанкавым масле да залаціста-жоўтага колеру. Дадаць соль і ваду і тушыць да гатовасці. |
Замачыць у злёгку прысоленым кіпені гэтулькі аўсяных шматкоў, каб атрымаць суп жаданай гушчыні. За сталом змяшаць з малаком ці сліўкамі і дадаць па густу цукар. |
Грыбы прамыць у праточнай вадзе, пакласці ў рондаль, заліць вадой і паставіць варыць да гатовасці. Адвар працадзіць. Вараныя грыбы нарэзаць саломкай. |
Грыбы добранька прамываем, замочваем на 2-3 гадзіны у халоднай вадзе, а затым, не зліваючы ваду, варым. |
Змяшаць 1 ст. л. імбіра, 2 ст. л. соевага соусу (Сэн Сой Класічныя Грыбы), 1 г. л. віна і вінны воцат і часнычны парашок у вадкую пасту і дадаць пакінуты імбір. |
Прамыць 50 г грыбоў і замачыць у халоднай вадзе на 1 гадзіну. Грыбы дробна насекчы, заліць гарачай вадой і давесці да кіпення. |
Сварыць грыбы і груцу па асобнасці. У грыбны булён дадаць соль, перац, астудзіць. |
|