-аўсяныя крупы - 100 г
-морква - 30 г
-масла сметанкавае - 5 г
-яйка жаўток - 10 г
-малако - 50 мл
-вада - 100 мл
1. Сварыць 1 сталовую лыжку круп да мяккасці.
2. Пакуль варацца крупы сварыць яйка ўкрутую, 10-12 хвілін.
3. Размяць жаўток відэльцам і змяшаць палову з малаком
4. Гатовыя крупы змясціць ў блендэр і здрабніць.
5. Дадаць жаўток з малаком ў суп і праварыць на працягу 5 хвілін.
6. Пакласці ў суп 1 гарбатную лыжку сметанкавага масла і падаваць дзіцяці. Дзякуючы аўсяным крупам, павялічваецца пажыўная каштоўнасць стравы, а гэта так неабходна для росту маляняці.
|