-аўсяныя шматкі (паўшклянкі),
-каля двух літраў вады,
-морква,
-цыбуля,
-некалькі бульбін,
-соль,
-перац.
Аўсяныя шматкі лепш замачыць за некалькі гадзін да падрыхтоўкі ў вадзе (можна і на ноч). Дадаць яшчэ трохі вады і паставіць ёмістасць са шматкамі на агонь.
Зрабіць смажанку з морквы і цыбулі, дадаць да шматкоў. У канцы падрыхтоўкі варта дапоўніць густ супу спецыямі і пасаліць.
Добранька перамяшаўшы суп, вы можаце дадаць у яго густ ноткі зеляніны, з дапамогай пятрушкі ці кропу.
Такі суп вельмі просты ў падрыхтоўцы, дыетычны і, магчыма, нават нагадае камусьці грыбны суп.
|