-гарошак кансерваваны - 3 ст. лыжкі
-шматкі аўсяныя - 1 ст. лыжка
-вада - 250 мл.
-соль - па густу
-спецыі - па густу
Суп атрымліваецца вельмі далікатным, ледзь саладкавым за кошт кансерваванага гарошку. З падрыхтоўкай ніякіх складанасцяў: насыпаем у кружку ці рондальчык шматкі і гарошак, заліваем вадой, даводзім змесціва да кіпення.
Далей варым яшчэ некалькі хвілін на павольным агні, або накрываем посуд вечкам і даём шматкам набракнуць у гарачай вадзе, запраўляем па густу.
Гэтак жа з нескладаных варыянтаў хуткага супу рэкамендую паспрабаваць сварыць суп з гарохавымі шматкамі.
Ледзь даўжэйшы ў падрыхтоўцы, але таксама вельмі просты і смачны суп на булёне, з гароднінай і аўсянкай
|