Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    АЎСЯНЫ ХУТКІ СУП З ГАРОШКАМ

    -гарошак кансерваваны - 3 ст. лыжкі

    -шматкі аўсяныя - 1 ст. лыжка

    -вада - 250 мл.

    -соль - па густу  

    -спецыі - па густу

     

    Суп атрымліваецца вельмі далікатным, ледзь саладкавым за кошт кансерваванага гарошку. З падрыхтоўкай ніякіх складанасцяў: насыпаем у кружку ці рондальчык шматкі і гарошак, заліваем вадой, даводзім змесціва да кіпення.

    Далей варым яшчэ некалькі хвілін на павольным агні, або накрываем посуд вечкам і даём шматкам набракнуць у гарачай вадзе, запраўляем па густу.

    Гэтак жа з нескладаных варыянтаў хуткага супу рэкамендую паспрабаваць сварыць суп з гарохавымі шматкамі.

    Ледзь даўжэйшы ў падрыхтоўцы, але таксама вельмі просты і смачны суп на булёне, з гароднінай і аўсянкай

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (03.08.2014)
    Праглядаў: 210 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar