-вада - 3 л
-фасоль - 1 шклянка поўная
-аўсянка - 0,5 шклянкі
-бульба - 500 г
-цыбуля - 2 шт.
-морква - 1 шт.
-соль - па густу
- спецыі - па густу
-рафінаваны алей для смажання гародніны - па густу
Прыгатуйце неабходныя прадукты для супу. Фасоль пажадана напярэдадні замачыць у вадзе цёплай і пакінуць, пакуль яна не зморшчыцца. Потым адварыць яе ў свежай вадзе да гатовасці.
Ставім ваду для супу на агонь. Даводзім да кіпення. Пакуль вада закіпае смажым гародніну для запраўкі супу. У кіпячую ваду закладваем бульбу, і фасоль (ваду зліць, саму фасоль перакласці ў суп).
Варым 25 хвілін. Праз 25 хвілін дадаем аўсянку ў суп і гародніну. Зеляніну па густу, соль, заправы. Праварваем яшчэ 5 хвілін і суп гатовы.
|