Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ГАРОДНІННЫ СУП З АЎСЯНЫМІ ШМАТКАМІ

    -цыбуля

    -морква

    -кальрабі

    -салера (корань, лісце і сцябло)

    -памідоры

    -соевы соус

    -цукар

    -цытрынавы сок

    -молаты чорны перац

    -аўсяныя шматкі

     

    Пасеруем гародніну на маленькім кубіку сметанкавага масла з даданнем лыжкі аліўкавага алею. У гэтым працэсе бяруць удзел: дробна пасечаная цыбуліна і нацёртыя на буйнай тарцы 2 морквы, 1 кальрабі і палоўка буйнага кораня салеры.

    Да пасераванай гародніны дадаем дробна парэзанае лісце і сцеблы салеры (2-3 галінкі) і нацёртыя вельмі спелыя памідоры (6-7 шт.). Усё гэта заліваем гарачым булёнам (ці ж вадой), даводзім да кіпення і варым каля 15 хвілін.

    Затым запраўляем натуральным соевым соусам, 1 ст. л. цукру, цытрынавым сокам і чорным свежазмеленым перцам.

    Акрамя таго, дадаем 5 ст. л. суцэльных аўсяных шматкоў, якія згусцяць супчык і нададуць яму шаўкавістасці. Яшчэ 10 хвілін павольнага кіпення пад ледзь прыадчыненым вечкам, і суп гатовы!

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (03.08.2014)
    Праглядаў: 237 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar