Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    АЎСЯНЫ СУП-ПЮРЭ (ВЯЛІКАБРЫТАНІЯ)

    -мясны булён - 3 шклянкі,

    -малако - 3/4 шклянкі,

    -аўсяныя шматкі - 3/4 шклянкі,

    -жаўткі сырыя - 2 шт.,

    -сліўкі (ці смятана) - 4 ст. лыжкі,

    -смятанкавае масла - 1 ст. лыжка,

    -невялікія грэнкі,

    -соль - па густу

     

    1. Мясны булён і малако давесці да кіпення, усыпаць аўсяныя шматкі. Варыць, увесь час памешваючы, каля 5 хвілін.

    2. Працерці праз сіта (можна блендэрам), заправіць жаўткамі, сліўкамі, маслам, пасаліць і нагрэць, але не даводзіць да кіпення.

    3. Да супу можна падаць грэнкі.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (03.08.2014)
    Праглядаў: 207 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar