-геркулес - 1 шкл.
-морква - 1 шт.
-цыбуля рэпчатая - 1 шт.
-бульба - 3 шкл.
-кветкавая капуста - 1 шт.
-соль - па густу.
-перац - па густу.
-зеляніна - 1 пуч.
-сліўкі - 50 г
Геркулес прамыць і кінуць у рондаль з кіпячай вадой. Дробна парэзаць цыбулю, нацерці на тарцы моркву, абсмажыць. Пасаліць. Ачысціць і парэзаць невялікімі кавалачкамі бульбу.
Разабраць на дробныя суквецці капусту (можна замяніць браколі). Праз 5-7 хвілін ад пачатку варкі кінуць у ваду з геркулесам гародніну. Прыбраць пену.
Пакласці ў суп зажарку. Варыць яшчэ 10-15 хвілін. Выключыць агонь, пакласці нашаткаваную зеляніну, ўліць сліўкі.
|