-вада - 4 шклянкі
-аўсяныя шматкі - 3 ст.л.
-рэпчатая цыбуля – 50 г
-морква - 1 шт.
-бульба - 3 шт.
-сметанкавае масла - 3 ст.л.
-лаўровы ліст - па густу
-соль - па густу
-чорны перац (молаты) - па густу
У гарачую ваду ўсыпаць аўсяныя шматкі і пакласці дробна нарэзаную бульбу. Награваць 8 хвілін на поўнай магутнасці. Асобна спасераваць у масле моркву і цыбулю і дадаць у суп.
Патрымаць яго 2-3 хвіліны на сярэдняй магутнасці, потым пасаліць, вытрымаць пад вечкам яшчэ 2-3 хвіліны і падаваць да стала.
|